Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   The Black Suns + Vilar + Dj La Ley in Barcelona


   • The Black Suns + Vilar + Dj La Ley Photo #1
   1 of 1
   December 29, 2017

   Friday   7:00 PM

   C/Nou de Rambia 113
   Barcelona, Spain

   Performers:
   EVENT DETAILS
   The Black Suns + Vilar + Dj La Ley

   Venda d'entrades

   Entrada anticipada: 10€ + gastos de gestión
   Taquilla: 15€
   CODETICKETS 10€ + despeses de gestió Comprar INFO

   La banda The Black Suns (www.theblacksuns.com) continua amb la gira presentació del seu aclamat disc 'Milk&Cookies', la propera cita és el divendres 29 de desembre a la sala 2 d'Apolo. Com en el seu recent directe a Bikini, la posada en escena de la banda indie-folk serà amb secció de cordes per així donar vida a cançons del seu nou àlbum com 'Santa Cruz' o 'Lost'. La formació barcelonina (exKlaudia) integrada per Nacho Newman, Peter Navarro, Jose Zurita, Raul Naro i Pau Beteke van llançar “Milk&Cookies” el passat mes de setembre. En poc temps, l'àlbum ha rebut molt bona acollida, tant per part del públic com dels mitjans especialitzats.

   En aquesta ocasió, The Black Suns actuen acompanyats de Vilar (Raúl Vilar, Xavi Torruella, Tomás Zaragozá i Jairo Rodríguez). La banda indie en castellà de Sant Andreu de la Barca acumula prop de dues dècades de trajectòria i també es troba en plena gira presentació del seu LP "Porto". Completa el cartell DJ La Ley, jove advocat de dia i punxa discos de nit, que desplegarà el seu arsenal funky-disc per tancar la vetllada. L'obertura de portes està prevista a les 19:00h.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT The Black Suns + Vilar + Dj La Ley