NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Ambients del mestre Ruera in Granollers


   • Ambients del mestre Ruera Photo #1
   1 of 1
   November 15, 2019

   Friday   7:00 PM

   Carrer de Torras i Bages 50
   Granollers, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ambients del mestre Ruera

   Un concert en què la família de la corda fregada (el Quartet de corda) ens descobrirà una de les obres de cambra més importants del compositor Josep Maria
   Ruera, Ambients. Ruera va ser el fundador de l’Escola Municipal de Música de Granollers i és el músic més representatiu de la nostra ciutat. Informació de l'espectacle

   CICLE CARLES RIERA

   El músic i pedagog granollerí Carles Riera va ser un gran impulsor de projectes d’implicació social, projectes amb voluntat de servei a la comunitat i potenciadors d’un ensenyament de qualitat. Des de fa més de 10 anys, el Teatre Auditori de Granollers acull el Cicle Carles Riera organitzat per l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera (anteriorment anomenat L’un? L’altre? O tots dos!), amb concerts que homenatgen la seva figura temporada rere temporada. El cicle inclou concerts de música de cambra, de petit format, de totes les èpoques i estils i amb intèrprets locals i internacionals de primer nivell.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Ambients del mestre Ruera. Book your stay now!