NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Andrea Motis - Guitar Storm in Barcelona


   • Andrea Motis - Guitar Storm Photo #1
   1 of 1
   October 19, 2019

   Saturday   9:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Andrea Motis - Guitar Storm

   Guitar Storm. Per què? «Doncs perquè serà com una tempesta de talent i de bellesa.» Aquella nena que el 2010 va debutar al festival en concerts de petit format i que el 2011 va protagonitzar un memorable concert al Teatre Coliseum és avui una artista ambiciosa, disposada a arriscar amb espectacles d’estrena radical com el que ens oferirà a Sant Cugat. Al seu costat, Federico Dannemann argentí establert a Xile còmode tant en el jazz contemporani com en la tradició popular sud-americana; Marc López, guitarrista flamenc de la generació de Motis; Josep Traver, membre del quintet de la vocalista i trompetista i còmplice habitual dels seus projectes, i Michael Valeanu, francès establert a Nova York i personalitat guitarrística desbordant. Prepareu-vos, que les tempestes de bellesa solen ser inoblidables…

   Cost: De 14 a 32 €

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Andrea Motis - Guitar Storm. Book your stay now!