Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Barbet Schroeder, mostrar sense jutjar in Barcelona


   • Barbet Schroeder, mostrar sense jutjar Photo #1
   1 of 1
   February 1, 2019 - March 14, 2019

    

   Avinguda De Sarrià, 33
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Barbet Schroeder, mostrar sense jutjar

   Barbet Schroeder (Teheran, 26 d'agost de 1941), de nacionalitat suïssa, de mare alemanya, criat a Colòmbia i educat a França, ha estat productor a Luxemburg i ha rodat sovint als Estats Units.

   Barbet Schroeder és un autor a qui agrada treballar l’obra dels altres, fer remakes o filmar documentals. Ha estat productor d’Eric Rohmer, del millor Rivette o de Néstor Almendros, i també ha acceptat ser actor per a Tim Burton, John Landis, Patrice Chéreau o Wes Anderson.

   S’inspira tant en la realitat com en la ficció. Ha estat seleccionat per als Oscars i ha dirigit episodis de Mad Men. El seu cinema busca la contradicció, escapar de l’obvietat. Si parla de la droga, no és ni per condemnar-la ni per fer elogi del paradís artificial. Si s’interessa per un estafador, no és únicament per mostrar-ne les estafes, sinó per preguntar-se fins a quin punt nosaltres l’ajudem. Com també en el cas dels dictadors. O dels assassins. Barbet Schroeder ens planteja preguntes.

   Aquest cicle recupera gairebé la totalitat de la seva obra, els seus títols més emblemàtics, i el dia 1 a les 16.00h establirà un diàleg amb Esteve Riambau al voltant dels seus films i els seus pensaments.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.