NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Callas in Concert – The Hologram Tour in Barcelona


   • Callas in Concert – The Hologram Tour Photo #1
   1 of 1
   November 7, 2019

   Thursday   8:30 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Callas in Concert – The Hologram Tour

   Unica actuaci��a Espanya d'un espectacle sense precedents en tecnologia i innovació.

   CASTA DIVA

   O MIO BABBINO CARO

   HABANERA

   VISI D’ARTE

   I MOLTES MÉS!

   Un espectacle sorprenent que combina la més alta tecnologia làser hologràfica amb efectes especials propis de Hollywood.

   Quan pugi el teló, quedareu captivats per l’univers màgic de Maria Callas i per la seva interpretació de les obres més emblemàtiques de Bellini, Bizet, Verdi i Puccini, entre d’altres, amb els enregistraments originals digitalment remasteritzats, combinats amb les últimes tecnologies digitals. Amb una orquestra de 50 músics en directe, gaudireu veient com la gran soprano interactua amb el director d’orquestra i amb el públic, que sou vosaltres.

   Al llarg d’aquesta màgica vetllada musical, viureu la passió, l’elegància, la confiança i la vulnerabilitat de la Callas i dels seus personatges operístics a través de la força dramàtica que va inspirar el seu sobrenom artístic, La Divina.

   Cost: Zones 1 i 2 : 74 €

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Callas in Concert – The Hologram Tour. Book your stay now!