NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Cançó per tornar a casa - de Denise Despeyroux in Barcelona


   • Cançó per tornar a casa - de Denise Despeyroux Photo #1
   1 of 1
   January 17, 2020

   Friday   9:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Cançó per tornar a casa - de Denise Despeyroux

   Una fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.

    

   Què passa quan es retroben tres exactrius unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb molt d’humor i algunes pinzellades dramàtiques.

   L’home de semblant turmentat és realment el Malcolm Logan? La Renata ho té ben clar i intentarà convèncer-lo perquè escrigui la seva última obra per a elles. Serà el destí que els ha reunit perquè puguin tornar a triomfar?

   La companyia, amb una trajectòria de gairebé trenta anys i més d’un milió d’espectadors, ha creat onze espectacles, dels quals Petits contes misògins; Homes!; Criatures; Això no és vida; 15; Aventura!; Com pot ser que t’estimi tant; Delicades i E.V.A. s’han representat al Teatre-Auditori.

   Cost: 28.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Cançó per tornar a casa - de Denise Despeyroux. Book your stay now!