NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Carles Marigó in Granollers


   • Carles Marigó Photo #1
   1 of 1
   October 18, 2019

   Friday   8:00 PM

   Carrer de Torras i Bages 50
   Granollers, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Carles Marigó

   El pianista Carles Marigó, conegut per la seva capacitat d’improvisació, ens oferirà un recital de música escrita i improvisada per a piano sol que recupera la tradició dels pianistes del segle XIX. Durant el concert podrem gaudir d’improvisacions de contes o melodies populars, que seguiran les demandes del públic. L’objectiu i la clau de l’èxit són clars: sorprendre el públic. Informació de l'espectacle

   CICLE CARLES RIERA

   El músic i pedagog granollerí Carles Riera va ser un gran impulsor de projectes d’implicació social, projectes amb voluntat de servei a la comunitat i potenciadors d’un ensenyament de qualitat. Des de fa més de 10 anys, el Teatre Auditori de Granollers acull el Cicle Carles Riera organitzat per l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera (anteriorment anomenat L’un? L’altre? O tots dos!), amb concerts que homenatgen la seva figura temporada rere temporada. El cicle inclou concerts de música de cambra, de petit format, de totes les èpoques i estils i amb intèrprets locals i internacionals de primer nivell.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Carles Marigó. Book your stay now!