Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Carles Marigó in Granollers


   • Carles Marigó Photo #1
   1 of 1
   October 18, 2019

   Friday   8:00 PM

   Carrer de Torras i Bages 50
   Granollers, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Carles Marigó

   El pianista Carles Marigó, conegut per la seva capacitat d’improvisació, ens oferirà un recital de música escrita i improvisada per a piano sol que recupera la tradició dels pianistes del segle XIX. Durant el concert podrem gaudir d’improvisacions de contes o melodies populars, que seguiran les demandes del públic. L’objectiu i la clau de l’èxit són clars: sorprendre el públic. Informació de l'espectacle

   CICLE CARLES RIERA

   El músic i pedagog granollerí Carles Riera va ser un gran impulsor de projectes d’implicació social, projectes amb voluntat de servei a la comunitat i potenciadors d’un ensenyament de qualitat. Des de fa més de 10 anys, el Teatre Auditori de Granollers acull el Cicle Carles Riera organitzat per l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera (anteriorment anomenat L’un? L’altre? O tots dos!), amb concerts que homenatgen la seva figura temporada rere temporada. El cicle inclou concerts de música de cambra, de petit format, de totes les èpoques i estils i amb intèrprets locals i internacionals de primer nivell.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.