NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Casa de nines, vint anys després - de Lucas Hnath in Barcelona


   • Casa de nines, vint anys després - de Lucas Hnath Photo #1
   1 of 1
   December 19, 2019

   Thursday   9:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Casa de nines, vint anys després - de Lucas Hnath

   A partir del clàssic de Henrik Ibsen.

   Què passaria si la Nora, el personatge més conegut de Henrik Ibsen, reaparegués a la mateixa casa que havia deixat enrere vint anys abans?

   Segur que encara recordeu el final de Casa de nines, una de les creacions més conegudes d’Ibsen. Un drama prefeminista, ambientat a Noruega, en el qual la Nora, la seva protagonista, no acceptava representar el paper assignat a les dones del seu temps i ser tractada com una pertinença més, una nina en mans del seu marit. Ella era l’encarregada de tancar l’obra en sortir per la porta principal del domicili familiar per no tornar-hi mai més. Però, i si vint anys més tard, aquesta dona valenta i inconformista tornés a picar a la mateixa porta?

   Cost: 30.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Casa de nines, vint anys després - de Lucas Hnath. Book your stay now!