NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Ciència a Escena ! - Big Van Ciencia in El Prat de Llobregat


   • Ciència a Escena ! - Big Van Ciencia Photo #1
   1 of 1
   September 17, 2019

   Tuesday   8:00 PM

   Av. Isabel la catòlica, 32
   El Prat de Llobregat, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ciència a Escena ! - Big Van Ciencia

   MonòlegsBig Van CienciaHistòries científiques per difractar-se de riure. Què té de transgènic Spiderman? Com resisteixen els bacteris als antibiòtics? Quina és la ciència que s’amaga darrere d'un gintònic, moderat, quan estem en una festa?Els monòlegs científics de Big Van Ciencia responen a aquestes i moltes més preguntes, ja que estan escrits i interpretats per persones dedicades a la ciència, procedents de tots els camps del coneixement -tenim, fins i tot, enginyeres -, que expliquen la ciència que elles mateixes fan d'una manera molt peculiar: amb humor. A través del gènere teatral del monòleg científic, aquests friquis (anomenem-los pel seu nom) pugen a l'escenari al més pur estil Club de la Comedia, fent un espectacle per a tots els públics en què s'aprèn ciència al mateix temps que es difracta de riure.  Big Van Ciencia és una organització sense ànim de lucre integrada per persones científiques i investigadores amb formació en arts escèniques. Ciència a Escena! La Ciència i la Tècnica també són espectacle. Un petit festival dedicat a muntatges escènics, que tenen la ciència o la tècnica com a base, fil conductor o argument principal. Organitzat i produït per Pessics de Ciència.

   Categories: Science

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Ciència a Escena ! - Big Van Ciencia. Book your stay now!