Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Cosmos Quartet in Granollers


   • Cosmos Quartet Photo #1
   1 of 1
   November 15, 2019

   Friday   8:00 PM

   Carrer de Torras i Bages 50
   Granollers, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Cosmos Quartet

   Cosmos Quartet neix el 2014 amb l’objectiu de descobrir i aprofundir l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda. Durant el concert podrem gaudir de l’obra de cambra més important de Josep M. Ruera, Ambients, una peça deliciosa que rarament es pot escoltar a la seva ciutat. El repertori també inclourà el Quartet en mi bemoll major de Franz Schubert. Informació de l'espectacle

   CICLE CARLES RIERA

   El músic i pedagog granollerí Carles Riera va ser un gran impulsor de projectes d’implicació social, projectes amb voluntat de servei a la comunitat i potenciadors d’un ensenyament de qualitat. Des de fa més de 10 anys, el Teatre Auditori de Granollers acull el Cicle Carles Riera organitzat per l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera (anteriorment anomenat L’un? L’altre? O tots dos!), amb concerts que homenatgen la seva figura temporada rere temporada. El cicle inclou concerts de música de cambra, de petit format, de totes les èpoques i estils i amb intèrprets locals i internacionals de primer nivell.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.