NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Crimen y telón - Ron Lalá in Barcelona


   • Crimen y telón - Ron Lalá Photo #1
   1 of 1
   March 28, 2021

   Sunday   7:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Crimen y telón - Ron Lalá

   L'espectacle previst el dv. 27 de març de 2020 s'ha ajornat al dg. 28 de març del 2021

   Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho, abans del dimarts 5 de maig, per correu electrònic a: teatre-auditori@santcugat.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades el més aviat possible. L’import de les entrades adquirides de forma presencial o per telèfon seran retornades així que quedi restablert el servei de taquilla.

    

   Un homenatge al teatre universal en forma de thriller de gènere negre servit per cinc actors-músics.

   La companyia de teatre, humor i música, Ron Lalá, ens presenta el seu nou espectacle Crimen y telón. Una paròdia de la precària situació actual de les arts i la cultura al nostre país, però també un homenatge a les arts escèniques al llarg de la seva la història i en tots els seus estils.

   Un laberint d’intrigues i rialles servit per cinc actors-músics. Un thriller amb música en directe, a contrarellotge i en temps real, que converteix els espectadors en testimonis i sospitosos del major magnicidi de la història de les taules. Qui ha assassinat el teatre?

   “Senyors espectadors: queden detinguts com a sospitosos, còmplices o testimonis d’un articidi en primer grau. Tenen dret a riure, plorar, emocionar-se, seguir el ritme de les cançons i no revelar a ningú el final de Crimen y telón”.

   Cost: 28.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Crimen y telón - Ron Lalá. Book your stay now!