NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   IT Dansa - Jove Companyia de l´Institut del Teatre in Barcelona


   • IT Dansa - Jove Companyia de l´Institut del Teatre Photo #1
   1 of 1
   April 17, 2021

   Saturday   6:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   IT Dansa - Jove Companyia de l´Institut del Teatre

   L'espectacle previst el ds. 14 de març ha quedat ajornat al ds. 17 d'abril del 2021.

   Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho, abans del dimarts 5 de maig, per correu electrònic a: teatre-auditori@santcugat.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades el més aviat possible. L’import de les entrades adquirides de forma presencial o per telèfon seran retornades així que quedi restablert el servei de taquilla.

   La nova proposta d’IT Dansa  per a totes les edats.

   IT Dansa torna amb l’energia i l’entusiasme que caracteritzen aquesta jove companyia nascuda com un projecte pedagògic de l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 1998, amb la finalitat d’afavorir el perfeccionament i la professionalització de joves ballarins i ballarines. El repertori inclou Kaash, una peça exigent que requereix molta tècnica, rigor, precisió  i potència física, però que transmet una gran espiritualitat. D’altra banda, la creació de Nogal és molt teatral i reflecteix, alhora, la nostàlgia i les incerteses de la joventut amb pinzellades d’humor, enyorança i fragilitat. In Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui, peça que juga amb les carícies i els cops i Whim, d’Alexander Ekman, una coreografia que mostra el caos de la societat moderna.

   Cost: 15.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near IT Dansa - Jove Companyia de l´Institut del Teatre. Book your stay now!