NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   EDIFICIS MODERNISTES DE LA FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA SABADELL 1859. VISITA GUIADA in Barcelona


   • EDIFICIS MODERNISTES DE LA FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA SABADELL 1859. VISITA GUIADA Photo #1
   1 of 1
   December 1, 2020 - December 31, 2020

    

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   EDIFICIS MODERNISTES DE LA FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA SABADELL 1859. VISITA GUIADA

   https://www.fundaciosabadell.cat/la-fundacio-online/app/

   L’app per a dispositius mòbil (Android i iOS) de la Fundació 1859 Caixa Sabadell és una aplicació creada amb motiu de la commemoració del centenari de l’edifici modernista del carrer Gràcia, seu social de la institució, i pretén ser una eina atractiva i útil per als usuaris de la Fundació, però també per a persones interessades en conèixer i gaudir d’aquest emblemàtic edifici que és un exemple del modernisme català.

   A través d’aquesta eina podràs conèixer la programació sociocultural i les últimes novetats de la Fundació. També trobaràs una breu explicació i una galeria de fotos sobre la història i actuals funcions de la Fundació. Així com una relació amb els diferents edificis i espais que actualment la Fundació ofereix a la ciutadania per realitzar activitats.

   L’apartat més espectacular és la visita virtual de l’edifici de la seu central. Amb un conjunt de fotos de 360º que permeten navegar per l’edifici sense perdre’s cap detall.

   Gratuït Data i Horari: 

   De dimarts 1 de desembre de 2020 a dijous 31 de desembre de 2020

    Lloc: 

   a través d'internet.

   Adreça: a, , Sabadell


   Més informació


   Organitza:Fundació Especial Antiga Caixa Sabadell 1859.

   Més informació:
   www.fundaciosabadell.cat/la-fundacio-online/app/

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near EDIFICIS MODERNISTES DE LA FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA SABADELL 1859. VISITA GUIADA. Book your stay now!