Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   El piano a 4 mans in Granollers


   • El piano a 4 mans Photo #1
   1 of 1
   January 31, 2020

   Friday   7:00 PM

   Carrer de Torras i Bages 50
   Granollers, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   El piano a 4 mans

   Un piano de cua amb 88 tecles i 20 dits per tocar-les, dos pianistes i un repertori exquisit... Ens espera un concert ple de colors, harmonies i textures de la música impressionista del París de finals del Segle XIX. Durant aquest concert pedagògic de 30 minuts, els pianistes interpretaran algunes obres de compositors com Debussy, Ravel, Hahn o Satie. Informació de l'espectacle

   CICLE CARLES RIERA

   El músic i pedagog granollerí Carles Riera va ser un gran impulsor de projectes d’implicació social, projectes amb voluntat de servei a la comunitat i potenciadors d’un ensenyament de qualitat. Des de fa més de 10 anys, el Teatre Auditori de Granollers acull el Cicle Carles Riera organitzat per l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera (anteriorment anomenat L’un? L’altre? O tots dos!), amb concerts que homenatgen la seva figura temporada rere temporada. El cicle inclou concerts de música de cambra, de petit format, de totes les èpoques i estils i amb intèrprets locals i internacionals de primer nivell.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.