NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Els millors films de l’any 2019 in Barcelona


   • Els millors films de l’any 2019 Photo #1
   1 of 1
   February 4, 2020 - August 31, 2020

    

   Avinguda De Sarrià, 33
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Els millors films de l’any 2019

   El neorealisme màgic de patent italiana, la mitologia nòrdica inserida en la sòrdida quotidianitat, la comèdia romàntica existencial amb segell Hong Sang-soo, el lirisme rural turc de Bilge Ceylan, el salvatge oest americà vist pel francès Jacques Audiard, la poesia assagística de Godard i una odissea espacial, cortesia de Claire Denis, donen el tret de sortida al cicle que aplega els millors films estrenats en el darrer any, segons els crítics del nostre país.

   Un exquisit mosaic fílmic que engloba diferents països i estils i que continua al març amb Parásitos, de Bong Joon-ho; Portrait de la jeune fille en feu, de Céline Sciamma; Dolor y gloria, de Pedro Almodóvar; An Elephant Sitting Still, de Hu Bo; A Portuguesa, de Rita Azevedo Gomes, i Roma, d’Alfonso Cuarón.

   Amb la col·laboració de:

      

      

    

    

   Categories: Film

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Els millors films de l’any 2019. Book your stay now!