NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Eugenio Trías, cinèfil in Barcelona


   • Eugenio Trías, cinèfil Photo #1
   1 of 1
   September 16, 2020 - September 29, 2020

    

   Avinguda De Sarrià, 33
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Eugenio Trías, cinèfil

   Eugenio Trías (1942-2013) és un referent de la filosofia espanyola de la segona meitat del segle XX. Mitjançant un bon grapat d’assajos, va fer una reflexió profunda sobre la condició humana, de l’home i la dona com a habitant del límit, en l’espai fronterer entre l’ésser i el no-res d’on derivava la seva relació amb allò diví, sagrat i transcendent, que li va valer el sobrenom del “filòsof del límit”. 


   En el seu univers enciclopèdic, el cinema ocupava un lloc privilegiat: una gran passió conreada des de l’adolescència, que considerava “un microcosmos de totes les arts” i el va portar a escriure articles i un llibre pòstum titulat De cine. Aventuras y extravíos. En ell, parla dels cineastes i els films que el van impressionar més i que s’adaptaven millor al seu univers personal. 


   El cicle acompanya el curs “Al final, les visions. Eugenio Trías, estil tardà i cinema” que s’imparteix a l’Institut d’Humanitats el 14, 12, 28 de setembre i 5 d’octubre, amb la participació de Carlos Losilla, Antonio Monegal, Jordi Ibáñez i Nuria Vidal.

    

   Amb la col·laboració de: 

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Eugenio Trías, cinèfil. Book your stay now!