NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   EXILIArt Llobet. Festival de les arts i la guitarra in El Prat de Llobregat


   • EXILIArt Llobet. Festival de les arts i la guitarra Photo #1
   1 of 1
   October 25, 2020

   Sunday   7:00 PM

   Rambla de Just Oliveras Arús, 56
   El Prat de Llobregat, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   EXILIArt Llobet. Festival de les arts i la guitarra

   Exili és una vetllada musical, literària i audiovisual entorn a la idea del desplaçament forçat per una guerra, la pèrdua, el desarrelament, l'abandonament.
   A partir de la poesia i la música d'artistes o pensadors que per alguna raó van haver d'abandonar la seva pàtria i van reflexionar sobre aquesta circumstància, tendim un arc entre ells. Hem volgut recuperar de la memòria un drama que va esdevenir a centenars de milers de persones després de la Guerra Civil Espanyola i posteriorment després de la Segona Guerra Mundial a tot Europa, però que segueix succeint a massa llocs del món avui dia.
   Oblidem que els nostres pares o avis potser van haver de fugir, deixant enrere les seves cases, els seus records, les seves vides, perseguits per les seves idees polítiques o per les seves conviccions. Potser avui en dia, també hi hagi persones que no puguin expressar el que pensen ni el que senten i estiguin pagant amb la presó o el desterrament les conseqüències d’haver-ho fet.

   Nora Buschmann, guitarra
   Alex Brendemühl, actor

   Categories: Festivals

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near EXILIArt Llobet. Festival de les arts i la guitarra. Book your stay now!