Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   FASTLOVE in Barcelona


   • FASTLOVE Photo #1
   1 of 1
   February 11, 2020

   Tuesday   8:30 PM

   Av. Paral·lel, 62
   Barcelona, Spain 08001

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   FASTLOVE

   Després d'arrasar en la seva gira per Regne Unit i propagar el seu èxit a la resta d'Europa, FASTLOVE, el tribut més prestigiós a George Michael, arriba per primera vegada al nostre país!
    
   Fastlove és la major producció que rendeix tribut a la vida i obra del músic britànic. Va debutar en 2017 i ara té 144 cites a Regne Unit, incloent West End Piccadilly Theatre i el Hammersmith Apollo. L'espectacle està actualment de gira per Europa i Austràlia i té programades noves cites als EUA i el Canadà.
    
   El xou compta amb un elenc professional de cantants, ballarins i una banda completa que han treballat incansablement per a crear un so autèntic i visuals al·lucinants. 


   El protagonista de FASTLOVE, Andrew Browning, ha demostrat el seu enorme talent en repetides ocasions, incloent el seu brillant pas pel concurs ‘Stars in Their Eyes’. La seva excepcional semblança a George Michael el converteix en el millor homenatjador possible. 


   L'11 de febrer prepara't per a una vetllada inoblidable celebrant la superestrella mundial que és George Michael i reviu els seus grans èxits: Careless Whisper, Father Figure, Freedom, Faith, Jesus To A Child, Don’t Let The Sun Go Down On Me, I’m Your Man, Wake Me Up…
    
    

   Cost: A partir de 25* (+ despeses de gesti*)

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.