NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Festival de Cinema Jueu 2020 in Barcelona


   • Festival de Cinema Jueu 2020 Photo #1
   1 of 1
   September 10, 2020 - September 30, 2020

    

   Avinguda De Sarrià, 33
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Festival de Cinema Jueu 2020

   La 22a edició del Festival de Cinema Jueu segueix ampliant el focus sobre la forma de vida, la cultura i el pensament judaic. 


   La representació de la pèrdua i els traumes conjunturals generats arran del període de l’Holocaust estan presents en cinc dels onze films que componen aquesta mostra caracteritzada pel seu èmfasi implícit per recuperar la memòria històrica i que, amb una actitud oberta, també projecta la mirada de dins enfora amb el documental Bruka Fil Mish-Mish sobre el llegat de l’animació cinematogràfica àrab,  i Ha’Kha’ver Dov, el retrat del polític Dov Khenin i la seva lluita per la justícia social i la unió judeoàrab. L’experiència de la dispersió i els conflictes de la identitat jueva actual són presents en el documental català Les set caixes i les ficcions À Coeur Battant i Minyan. Finalment, destaquem els treballs sobre la vigència de dues llengües sorgides a l’Edat Mitjana: l’ídix, la llengua vernacla dels asquenazites, i el ladí, el judeocastellà parlat pels sefardites. 

   Amb la col·laboració de:

   Categories: Festivals

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Festival de Cinema Jueu 2020. Book your stay now!