NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   GABRIEL IGLESIAS - BEYOND THE FLUFFY in Barcelona


   • GABRIEL IGLESIAS - BEYOND THE FLUFFY Photo #1
   • GABRIEL IGLESIAS - BEYOND THE FLUFFY Photo #2
   1 of 2
   June 10, 2020

    

   Av. Paral·lel, 62
   Barcelona, Spain 08001

   Performers:
   EVENT DETAILS
   GABRIEL IGLESIAS - BEYOND THE FLUFFY

   Gabriel Iglesias és el més jove de sis nens, criat per una mare soltera a Long Beach, CA. Va ser durant la seva infantesa que va desenvolupar un fort sentit de l'humor per afrontar els obstacles que es va trobar. Al 1997, es va proposar perfeccionar les seves habilitats còmiques, i actuava a qualsevol lloc on podia trobar una audiència. La comèdia stand-up de Gabriel és una barreja d’històries, paròdies, personatges i efectes sonors que donen vida a les seves experiències personals. El seu estil de comèdia únic i animat l’ha fet popular entre els fans de totes les edats.
    
   Iglesias és un dels comediants més destacats dels Estats Units. També és un dels còmics més vistos a YouTube amb més de 412.000.000 de visites i compta amb més de 15 milions de seguidors a les xarxes socials. Al 2018, Gabe es va incloure al número de “40 millors jugadors de comèdia” del Hollywood Reporter al costat dels gegants de la comèdia Jerry Seinfeld, Chris Rock i Lorne Michaels. El còmic també ha tingut el distintiu honor de ser un dels pocs a encapçalar i esgotar entrades al Madison Square Garden a Nova York, Staples Center a Los Angeles i Sydney Opera House a Austràlia. Actualment, Iglesias es troba en la seva gira mundial, Beyond The Fluffy.


   Cost: A partir de 28* (+ despeses de gesti*)

   Categories: Comedy | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.