Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Isaki vs. Lacuesta in Barcelona


   • Isaki vs. Lacuesta Photo #1
   1 of 1
   January 10, 2019 - February 14, 2019

    

   Avinguda De Sarrià, 33
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Isaki vs. Lacuesta

   Isaki Lacuesta (Girona, 1975) viu un moment pletòric. Després d’haver rebut la seva segona Concha d’Or al Festival de Sant Sebastià, acaba de ser objecte d’una gran retrospectiva al Centre Pompidou de París, que ara traslladem al Raval i també al Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona

   Aquests èxits professionals s’afegeixen als reconeixements d’una obra que ha passat pel MoMA i el Lincoln Center de Nova York o la National Gallery of Art de Washington, i que reuneix premis com el Sant Jordi, el Gaudí, els festivals de Màlaga i de Mar del Plata, entre molts altres.

   El seu treball multimèdia i proteïforme, sovint en col·laboració amb Isa Campo, també inclou instal·lacions artístiques i correspondències fílmiques i ha estat clau perquè els directors de deu festivals internacionals de prestigi l’hagin escollit entre els destinats a marcar el futur del cinema mundial. Obert al món i al seu temps, mostra una sensibilitat especial per l’art, la història, la ciència, la tecnologia, la família o el pas del temps, així com per esborrar les fronteres entre documental i ficció, sense deixar de ser honest amb la realitat.

   Categories: Sports

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.