NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   IV EDICIÓ ART EMERGENT SABADELL 2018. EXPOSICIÓ in Barcelona


   • IV EDICIÓ ART EMERGENT SABADELL 2018. EXPOSICIÓ Photo #1
   1 of 1
   December 15, 2018 - December 2, 2019

    

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   IV EDICIÓ ART EMERGENT SABADELL 2018. EXPOSICIÓ

   Inauguració: Dissabte 15 de desembre a les 18 h.

   Exhibició de les obres seleccionades gràcies a la convocatòria dirigida a artistes plàstics en procés de professionalització. Un jurat confeccionat per diverses personalitats relacionades amb el món de les arts i la cultura de Sabadell, seleccionen 30 propostes. D'aquestes 30 propostes exposades a les sales de l'Acadèmia de Belles Arts s'escullen 4 premiats.

   Premi Art Emergent Fundació Banc Sabadell. Premi atorgat per la Fundació Banc Sabadell que constarà de 2.000 € pel guanyador i l’obra passarà a formar part de la col·lecció de la Fundació.

   Primer Accèssit. L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell atorgarà un premi que constarà en una exposició individual en una de les seves instal·lacions, al participant que hagi quedat en segona posició per darrere del guanyador.

   Segon Accèssit. L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell atorgarà un premi que constarà en una exposició individual en una de les seves instal·lacions, al participant que hagi quedat en tercera posició per darrere del guanyador.

   Premi categoria destacada. L’entitat col·laboradora atorgarà un premi no econòmic, determinat per la pròpia entitat, al participant que sigui guanyador en aquesta categoria. Enguany la categoria destacada es la fotografia, l’entitat col·laboradora serà l’Escola de fotografia Grisart i el premi serà un curs de fotografia valorat en 650 €.

   Premi Sabadell Obert. Sabadell Obert és el projecte de residències de treball i d’exposició endegat per la NauEstruch de la Fàbrica de Creació d’Arts en Viu L’Estruch i el Museu d’Art de Sabadell l’any 2012; específicament orientat al foment del teixit artístic sabadellenc. Enguany d’entre tots els participants d’Art Emergent Sabadell es concedirà aquest premi que inclou una residència de sis mesos a un taller de l’Estruch i l’exposició del projecte desenvolupat al Museu d’Art de Sabadell. Per aplicar aquest premi es necessari aportar un projecte per desenvolupar a part de l’obra presentada a Art Emergent Sabadell.

   Durant el mes de generes realitzaràn taules rodones anomenades Aes Talks amb alguns dels artistes participants els quals faran presentacions dels seus treballs i conèixer les seves biografies.

   Hi col·labora: Fundació Banc Sabadell, Escola de la Bisbal de l'Empordà, Ajuntament de Sabadell, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Museu d'Art de Sabadell, Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

   Gratuït Data i Horari: 

   De dissabte 15 de desembre de 2018 a dissabte 2 de febrer de 2019
   Horari: de dimarts a dissabtes de 17.30 a 20.30 h

    Lloc: 

   Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.
   Adreça: pg. de Manresa, 20, 08202, Sabadell
   Telèfon: 93 725 09 45
   Web: Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada


   Com arribar-hi?

   • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Les Valls : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,
    • Manresa : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • Mercat Central : L4,L5,L7,L10,L12,L44,L55,F1,F2,F3,F4,
    • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,
   Més informació

   Organitza:
   Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near IV EDICIÓ ART EMERGENT SABADELL 2018. EXPOSICIÓ. Book your stay now!