NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   JOHN SCOFIELD & JOHN CLEARY in Barcelona


   • JOHN SCOFIELD & JOHN CLEARY Photo #1
   1 of 1
   November 21, 2019

   Thursday   9:00 PM

   Av. Paral·lel, 62
   Barcelona, Spain 08001

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   JOHN SCOFIELD & JOHN CLEARY

   El 2009, el guitarrista John Scofield va publicar el seu disc Piety Street, en què va comptar per primera vegada amb la col·laboració de Jon Cleary, músic anglès establert a Nova Orleans, on s’ha convertit en una referència indiscutible de la ciutat que no sabem si és la capital del jazz, però sí és la capital de la música en directe més vibrant del món. Després del seu pas l’any passat pel nostre festival amb la seva banda Combo 66, Scofield torna a Barcelona a duo només amb Cleary. Així ens ho explica el mateix Scofield, més en forma que mai: «El nostre duo funciona tan bé que per això hem decidit fer aquesta gira. Qualsevol que hagi escoltat Cleary sap que ell sol és una banda sencera quan toca el piano.» «Tocarem música de Nova Orleans i clàssics del rhythm and blues –continua el guitarrista–. Cleary, a més a més, cantarà i jo miraré de seguir-lo cantant amb la meva guitarra. No puc estar més emocionat amb aquesta col·laboració. Bluespower!» Paraules d’un mestre.

    

   Cost: A partir de 18* (+ despeses de gesti*)

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near JOHN SCOFIELD & JOHN CLEARY. Book your stay now!