Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   JoKB + Segonamà in Barcelona


   • JoKB + Segonamà Photo #1
   1 of 1
   February 27, 2019

   Wednesday   8:30 PM

   C/Nou de Rambia 113
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   JoKB + Segonamà

   Venda d'entrades

   Oferta de llançament (primeres 75 entrades): 6€ + despeses de gestió
   Oferta de llançament  (primeres 75 entrades + CD): 8€ + despeses de gestió

   Entrada anticipada: 8€ + despeses de gestió
   Entrada anticipada (+ CD): 10€ + despeses de gestió
   Taquilla: 12€ 
   NOTIKUMI Preus varis Comprar INFO

   JoKB: jokb.cat
   Organitza: 
   universocanibal.com

   JoKB engegarà el 2019 més fort que mai presentant el seu nou àlbum "OHANA" a la Sala Apolo. Després de dos anys actuant per escenaris de tot el país, com el Festival Bioritme o l’Acampada Jove; la banda arriba amb un projecte innovador en format Visual Album, el primer fet en català. Aquest concepte serveix a JoKB per explicar i transmetre molt més enllà de la lletra de cançons, ja que aquestes van totes acompanyades de videoclips i creen un sol univers artístic entre imatge i música. El nou treball, enregistrat i produït per Mario Patiño, compta amb les col·laboracions de grups com La Pegatina o Koers, que han aportat la seva particular pinzellada al projecte. La Sala Apolo serà la primera parada d’una gira que els durà per diversos escenaris on oferiran el seu característic i enèrgic directe.

   Els igualadins han presentat aquest octubre «Run This Show» el primer single del nou treball de la mà de la revista musical Enderrock, acompanyat d’un videoclip amb un enfocament clarament feminista. El nou àlbum sortirà a la llum al gener i estarà format per 13 temes inèdits, en català i anglès; i combinarà principalment funk i pop amb sons electrònics, el que suposa un canvi important per la banda, en comparació amb el que s’ha escoltat fins ara. JoKB està present a totes les plataformes musicals, com Spotify i YouTube; i així com a Instagram, Facebook i Twitter.

   Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala. 

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.