NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Joves Programadors Moving Cinema in Barcelona


   • Joves Programadors Moving Cinema Photo #1
   1 of 1
   January 25, 2019 - June 15, 2019

    

   Avinguda De Sarrià, 33
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Joves Programadors Moving Cinema

   Des del mes d’octubre de 2018, catorze joves d’entre 16 i 20 anys, seleccionats com a Joves Programadors Moving Cinema, tenen la responsabilitat d’escollir els films que formaran part de la programació d’una sessió mensual a la Filmoteca entre el gener i el maig de 2019.

   A més d’incorporar-se com a part de la programació regular de la Filmoteca, els films aniran acompanyats d’una presentació prèvia i d’un diàleg amb el públic assistent conduït pels mateixos Joves Programadors i en què, sempre que sigui possible, també participaran professionals del món del cinema vinculats amb la pel·lícula.

   Moving Cinema és un projecte cofinançat pel programa MEDIA d’Europa Creativa i vol acostar el cinema i les pel·lícules d’autor als joves, alhora que els ofereix la possibilitat d’experimentar la feina que es desenvolupa en una filmoteca des de dins. El programa, que també facilita la creació de nous públics, pretén estimular l’interès dels joves en el cinema més enllà de l’entorn acadèmic, així com proporcionar-los eines per analitzar el cinema que arriba a les pantalles comercials i estímuls per descobrir el cinema que no troba vies de distribució comercial.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Joves Programadors Moving Cinema. Book your stay now!