NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Juana - de Chevi Muraday in Barcelona


   • Juana - de Chevi Muraday Photo #1
   1 of 1
   September 25, 2020

   Friday   9:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Juana - de Chevi Muraday

   L'espectacle previst el dg. 19 d'abril ha quedat ajornat al dv. 25 de setembre de 2020.

   L’ambiciós nou muntatge de Chevi Muraday explora els cicles del món i la naturalesa salvatge i profunda de les dones.

   “Hi ha un temps humà i un temps salvatge.” Tot travessant els boscos de la memòria trobem una dona, moltes dones, unides pel mateix nom, que es pregunten incessantment si hi ha un destí femení a la Terra. Com a eco del seu propi eco, en un viatge no cronològic, veurem i viurem les històries de la Papisa Juana, amb roba masculina, que pareix enmig d’una multitud embogida, Juana de Arco que triomfa al camp de batalla i pateix l’interrogatori de l’inquisidor que vol cremar-la a la foguera, Juana la Loca que enfonsa les seves mans en el cor inert de Felipe el Hermoso, Sor Juana Inés de la Cruz que desitja poèticament la virreina, la seva protectora, i Juana Doña que visita el mur on el seu marit és afusellat pronunciant les seves últimes paraules d’amor.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Juana - de Chevi Muraday. Book your stay now!