NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   La Flauta Màgica - de Wolfang Amadeus Mozart in Barcelona


   • La Flauta Màgica - de Wolfang Amadeus Mozart Photo #1
   1 of 1
   December 8, 2020

   Tuesday   7:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   La Flauta Màgica - de Wolfang Amadeus Mozart

   L'ÒPERA PREVISTA EL DIVENDRES 6 DE NOVEMBRE ES REPRESENTARÀ EL DIMARTS 8 DE DESEMBRE, A LES 19 H

   Un dels títols més coneguts i més representats de W.A. Mozart. Un conte de fades, amb tocs d’humor, ple de referències filosòfiques.

   Text d’Emanuel Schikaneder. Estrenada al Theater auf der Wieden de Viena, el 30 de setembre del 1791. El príncep Tamino, perseguit per una serp, s’interna en els dominis de la Reina de la Nit, que li mostra un retrat de la seva filla Pamina, segrestada pel malvat Sarastro. Tamino s’enamora de la noia en veure la seva imatge, i la Reina promet donar-li la mà de la seva filla si la rescata. Junt amb Papageno, l’home-ocell, Tamino s’endinsa en territori de Sarastro, però s’adona que el mal l’encarna la Reina i no Sarastro. Però per poder-se establir lluny de la Reina amb la seva estimada ha de superar una sèrie de proves i, una vegada superades, els amants es reuneixen i demostren que el bé triomfa sobre el mal.

   Cost: 56.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near La Flauta Màgica - de Wolfang Amadeus Mozart. Book your stay now!