Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   La néta del senyor Linh - A partir de la novel·la de Philippe Claudel in Barcelona


   • La néta del senyor Linh - A partir de la novel·la de Philippe Claudel Photo #1
   1 of 1
   January 31, 2020

   Friday   9:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   La néta del senyor Linh - A partir de la novel·la de Philippe Claudel

   Un espectacle interpretat per Lluís Homar i dirigit pel prestigiós director belga Guy Cassiers sobre el drama dels refugiats.

    

   Versió teatral de la famosa novel·la de Philippe Claudel, amb més de dos-cents mil exemplars venuts i publicada en onze idiomes. Una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat.

   Pel prestigiós director belga Guy Cassiers, La néta del senyor Linh és un projecte europeu i una aposta per col·laborar amb els creadors més importants del continent en la manera de crear la peça i enfocar el conflicte que retrata. En cada nou muntatge estrenat a diferents ciutats europees, el monòleg s’adapta a la llengua, la cultura i la personalitat de l’actor que assumeix el text. A Catalunya, el protagonista d’aquesta faula sobre l’exili, la soledat i la identitat, una metàfora sobre l’estat de confusió en què viu Europa, és el polifacètic Lluís Homar.

   Cost: 30.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.