NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   La néta del senyor Linh - A partir de la novel·la de Philippe Claudel in Barcelona


   • La néta del senyor Linh - A partir de la novel·la de Philippe Claudel Photo #1
   1 of 1
   January 31, 2020

   Friday   9:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   La néta del senyor Linh - A partir de la novel·la de Philippe Claudel

   Un espectacle interpretat per Lluís Homar i dirigit pel prestigiós director belga Guy Cassiers sobre el drama dels refugiats.

    

   Versió teatral de la famosa novel·la de Philippe Claudel, amb més de dos-cents mil exemplars venuts i publicada en onze idiomes. Una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat.

   Pel prestigiós director belga Guy Cassiers, La néta del senyor Linh és un projecte europeu i una aposta per col·laborar amb els creadors més importants del continent en la manera de crear la peça i enfocar el conflicte que retrata. En cada nou muntatge estrenat a diferents ciutats europees, el monòleg s’adapta a la llengua, la cultura i la personalitat de l’actor que assumeix el text. A Catalunya, el protagonista d’aquesta faula sobre l’exili, la soledat i la identitat, una metàfora sobre l’estat de confusió en què viu Europa, és el polifacètic Lluís Homar.

   Cost: 30.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near La néta del senyor Linh - A partir de la novel·la de Philippe Claudel. Book your stay now!