NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   La vida en un tren - Vídeo de l´obra in Barcelona


   • La vida en un tren - Vídeo de l´obra Photo #1
   1 of 1
   July 14, 2020

   Tuesday  12:00 AM (daily until July 15, 2020)

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   La vida en un tren - Vídeo de l´obra

   Mira el vídeo 

   Autor: Víctor Alexandre

   Direcció: Teresa Canas

   Intèrprets: Companyia de la Taula d’Arts Escèniques de Sant Cugat

   Música original: David Bozzo

   Programa de mà

   "Asseguts en un vagó de tren, fem un llarg viatge a través de tot un segle. No hi ha grans  protagonistes ni misteris per desvetllar, no hi ha una història convencional, amb plantejament, nus i desenllaç. La història que narra "La vida en un tren" és la nostra pròpia història, la història de Catalunya i d’Europa, mitjançant alguns dels grans o petits esdeveniments que l’han teixida o que ens han colpit, incloent-hi la lluita justa i constant de les dones pels seus drets. Són cent anys de vida que passen davant nostre com ho fa el paisatge davant els ulls contemplatius del viatger. La diferència, però, és que aquí el paisatge som nosaltres; allò que veuen els nostres ulls és un fresc del que hem estat i un mirall del que som. No importa d'on venim ni en quina direcció anem. Nosaltres som el paisatge". VÍCTOR ALEXANDRE

   Categories: Other & Miscellaneous

   This event repeats daily until July 15, 2020:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near La vida en un tren - Vídeo de l´obra. Book your stay now!