NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Lazarillo de Tormes - ESPECTACLE AJORNAT in Barcelona


   • Lazarillo de Tormes - ESPECTACLE AJORNAT Photo #1
   1 of 1
   November 22, 2020

   Sunday   7:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Lazarillo de Tormes - ESPECTACLE AJORNAT

   L´ESPECTACLE PREVIST EL DIUMENGE 22 DE NOVEMBRE TINDRÀ LLOC EL DIVENDRES 5 DE FEBRER DEL 2021

   L’actor posa en escena l’adaptació, en forma de monòleg, que va fer Fernando Fernán Gómez de la novel·la picaresca espanyola.

     Rafael Álvarez “El Brujo” torna a posar-se a la pell d’un dels personatges més emblemàtics de la literatura espanyola, Lazarillo de Tormes. Publicada el 1554, la novel·la anònima està escrita en primera persona i de forma epistolar. L’adaptació del text, convertit en un monòleg nu, amb un sol actor sobre l’escenari, la va signar el gran Fernando Fernán Gómez. I ja fa més d’un quart de segle que Rafael Álvarez “El Brujo” representa l’obra arreu del món.

   El muntatge ja es va representar al Teatre-Auditori l’any 1994, i també hi hem pogut gaudir d’altres espectacles aclamats d’El Brujo, com ara La sombra del Tenorio de José Luis Alonso de Santos i El contrabajo de Patrick Süskind.

   Una cita obligada per als amants i les amants del teatre!

   Cost: 26.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Lazarillo de Tormes - ESPECTACLE AJORNAT. Book your stay now!