Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Lehman Trilogy - de Stefano Massini in Barcelona


   • Lehman Trilogy - de Stefano Massini Photo #1
   1 of 1
   January 25, 2020

   Saturday   8:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Lehman Trilogy - de Stefano Massini

   Una crònica brillant de la nostra època que ajuda a reflexionar sobre el fracàs del sistema. Un autèntic clàssic universal del teatre actual.

    

   Lehman Trilogy narra la història de 3 generacions de la família Lehman, de l’ascens a la caiguda. D’ençà que Henry Lehman, el fill gran d’un comerciant jueu de bestiar, surt de Baviera el 1844 i arriba als EUA a la recerca del “somni americà” i d’una vida millor, fins a la caiguda, l’any 2008, de Lehman Brothers, un dels bancs d’inversió més grans, que va desencadenar la pitjor crisi financera mundial, les conseqüències de la qual encara patim ara.

   Més de 120 personatges desfilen davant dels nostres ulls de la mà de 6 actors-músics en un fascinant i divertit viatge que narra les diferents etapes de la construcció i la deriva del capitalisme modern, en un to mordaç i irònic, fent partícip al públic dels vaivens de l’economia mundial.

   Premi Ercilla de Teatre 2018 al Millor Espectacle Teatral.

   Cost: 30.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.