Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Les Luthiers in Granollers


   • Les Luthiers Photo #1
   1 of 1
   March 17, 2019

   Sunday   7:00 PM

   Carrer de Torras i Bages 50
   Granollers, Cataluna

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Les Luthiers

   El show inclou algunes de les millors obres dels cinquanta anys de carrera dels Luthiers. Fragments d'espectacles memorables com “Los Premios Mastropiero”, “Todo por que Rías”, “Por Humor al Arte” i “Lutherapia”, renovats per formar part d'una absurda transmissió de ràdio, la recordada i hilarant "Ràdio Tertúlia, la nostra opinió ... i la TULIA". Els espectadors podran tornar a veure en directe peces mítiques com la sarsuela “Las Majas del Bergantín” o “Quién mató a Tom Mc Coffee”, tot presentat pels habituals disbarats de Ramírez i Murena, els locutors de "Ràdio Tertúlia". Informació de l'espectacle

   Les Luthiers, premi Princesa d'Astúries de Comunicació i Humanitats 2017, porten més de 50 anys fent humor per tot el món. El sextet, nascut de la coral de la Facultat d'Enginyeria de la Universitat de Buenos Aires, ha compost més de 170 cançons, tocant gèneres com tangos, merengues, correguts mexicans o operetes. Multiinstrumentistes, actors, còmics i compositors amb una sòlida formació cultural i musical, arriben per primera vegada a Granollers per presentar l'espectacle "Viejos hazmerreíres", una antologia de les seves millors peces: Las Majas del Bergantín (sarsuela nàutica); Loas al curto de baño (obra sanitària); Así hablaba Sali Baba (veritats indubtables); Quién mató a Tom McCofee (música en sèrie); Receta Postrera (vals culinari); Amor a primera vista (bossa libidinossa); Dilema de amor (cumbia espistemològica) i Pepper Clemens Sent the messenger, Nevertheless the Reverend Left the Herd (ten-step).

    

   BLOG DEL TEATRE:

   LES LUTHIERS | Vols saber-ne més

    

   VÍDEOS DE L'ESPECTACLE:

   Entrevista a Les Luthiers emesa a TVE1:

   Categories: Concerts & Tour Dates | Comedy | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.