Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Les Luthiers - Viejos hazmerreíres. Antologia in Barcelona


   • Les Luthiers - Viejos hazmerreíres. Antologia Photo #1
   1 of 1
   March 14, 2019

   Thursday   9:00 PM (daily until March 15, 2019)

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Les Luthiers - Viejos hazmerreíres. Antologia

   La mítica companyia argentina ens presenta una antologia dels espectacles més aclamats pel públic al llarg de la seva extensa trajectòria.

   El grup argentí Les Luthiers, en plena celebració dels seus 50 anys de carrera, arriben per primera vegada a Sant Cugat amb el seu nou espectacle Viejos Hazmerreíres que inclou algunes de les millors obres de la seva exitosa carrera. Fragments d’espectacles memorables com Los Premios Mastropiero, Todo por que Rías, Por Humor al Arte i Lutherapia, renovats per formar part d’una absurda transmissió de ràdio, la hilarant Radio Tertúlia, nuestra opinión… y la tulia.

   Els espectadors podran tornar a veure en directe peces mítiques com la sarsuela Las Majas del Bergantín, Quién mató a Tom Mc Coffee, Pepper Clemens… o La cumbia epistemológica intercalades amb les ensenyances del guru Sali Bava, els deliris de l’home que va veure els marcians o les cançons del grup “London Inspection”. Tot presentat pels habituals disparats de Ramírez i Murena, els locutors de Radio Tertulia que analitzaran l’actualitat informativa com l’extradició d’un narcotraficant, la fecundació assistida o la terrible telenovel·la “Alma de Corazón”…

   Cost: De 42 a 84 €

   Categories: Comedy | Nightlife & Singles

   This event repeats daily until March 15, 2019:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.