Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Lizz Wright - Grace in Barcelona


   • Lizz Wright - Grace Photo #1
   1 of 1
   November 3, 2019

   Sunday   7:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Lizz Wright - Grace

   Lizz Wright, una de les veus més extraordinàries del jazz modern, de jazz vocal exquisit amb vernissatge soul i arrels al gospel.

     Cantant de calidesa desbordant amb unes arrels ben plantades en la tradició espiritual dels afroamericans, Wright –protagonista, l’any 2016, de l’últim concert que Prince va veure abans de morir– ens presenta les cançons que integren el seu disc número sis: Grace. Un retorn conceptual a Geòrgia i la resta del Deep South dels Estats Units que posa al descobert les arrels de la cantant (el seu pare és predicador i la mare cantant de gospel) a la vegada que la seva reconeguda punteria a l’hora de versionar Bob Dylan (Every Grain of Sand), Allen Toussaint (Southern Nights), Nina Simone (Seems I’m Never Tired Lovin’ You) i Ray Charles (What Would I Do Without You). Segona i última cita a Sant Cugat del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. No l’oblidareu.

   Cost: De 16 a 36 €

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.