NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   MONICA GREEN in Barcelona


   • MONICA GREEN Photo #1
   1 of 1
   December 27, 2019

   Friday   1:00 AM

   Carrer de Muntaner, 246
   Barcelona, Spain 08021

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   MONICA GREEN

   Divendres 27 de desembre a la 01h

   Nascuda a Rochester (Nova York) en el si d'una família amb gran tradició musical, Monica Green es va iniciar professionalment com a cantant corista en estudis d'enregistrament. La seva potent veu i la seva presència als escenaris la van portar a Atlanta (Geòrgia, EUA) on treballà amb diversos artistes.

   Viu i treballa a Espanya des del 1987. Va gravar el seu primer LP com a solista que va veure la llum a Europa l'any 1991 sota el nom "Soul Shoes", un gran èxit que li va obrir les portes del mercat espanyol.

   Tres anys més tard va gravar el seu segon àlbum "Sayonara" amb el que va guanyar el premi de la Cadena Ser a l'artista revelació de l'any.

   El 1996 va coprotagonitzar amb Àngels Gonyalons el musical de Sheldon Epps "Blues en la Nit" dirigit per Ricard Riguant. L'espectacle va ser molt aclamat pel públic i la crítica, i va consagrar a Monica Green com a una de les cantants més dotades i potents del nostre país.

   Més tard i al costat de Frank Mercader i Gemma Recoder va tornar a repetir experiència i èxit amb el musical "Cues de Pansa", que va estar un any en cartell.

   Des de llavors ha aparegut en infinitat de programes de televisió i ràdio, ha actuat i actua amb la seva banda per tot el país i ha col·laborat en enregistraments, concerts i programes benèfics amb altres artistes.

   Gaudeix de la nit barcelonina amb la gran veu de Monica Green!

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near MONICA GREEN. Book your stay now!