NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Nadal simfònic: Viatge a l’hivern del nord amb l’OSVA in Castellbisbal


   • Nadal simfònic: Viatge a l’hivern del nord amb l’OSVA Photo #1
   1 of 1
   December 19, 2020

   Saturday   6:00 PM

   Castellbisbal, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Nadal simfònic: Viatge a l’hivern del nord amb l’OSVA

   Concert de Nadal amb Orquestra Simfònica Victòria de los Ángeles

   Des del mediterrani sempre hem relacionat els països nòrdics amb l’hivern i les imatges nadalenques ens transporten als paisatges de Noruega, Dinamarca o Finlàndia. Uns països molt rics musicalment parlant i pel quals volem fer un recorregut d’hivern. De la mà de la gran soprano Mercedes Gancedo, explorarem obres de Nielsen, Sibelius o Grieg amb l’estrena de la versió per a orquestra i veu de les seves cançons Op.48. Una oportunitat única d’escoltar la gran veu de la soprano argentina amb la música del nord. Com tots els concerts de Nadal, no hi faltaran les sorpreses i també hi seran presents les nostres nadales, així com l’ajuda del públic per interpretar alguna de les obres. Un repertori d’alta qualitat, atractiu i adient per l’època.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Nadal simfònic: Viatge a l’hivern del nord amb l’OSVA. Book your stay now!