NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   NUEL GALAN - HIDDEN in Barcelona


   • NUEL GALAN - HIDDEN Photo #1
   1 of 1
   February 23, 2020

    

   Av. Paral·lel, 62
   Barcelona, Spain 08001

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   NUEL GALAN - HIDDEN

   Nuel Galan un dels joves artistes amb major projecció internacional, crea un nou estil de màiga mai vista, il·lusions totalment originals, efectes en 3D i un fil conductor on el protagonista seràs TU. 
   HIDDEN, una posada en escena espectacular, amb una màgia del segle XXI, és el nou espectacle de Nuel Galán, apasionat de la màgia i de la tecnologia ens convida a entrar en aquesta nova dimensió, on qualsevol pot ser un heroi, on tot és possible, on els videojocs no són una diversió, són entreteniment! Real o virtual? Quin bàndol escolleixes? Un show audiovisual cargat de màgia i de la participació de tot el públic. Benvingut a HIDDEN, que no l'hagis vist no significa que no estigui aquí!
    
    

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near NUEL GALAN - HIDDEN. Book your stay now!