NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   París a 4 mans in Granollers


   • París a 4 mans Photo #1
   1 of 1
   January 31, 2020

   Friday   8:00 PM

   Carrer de Torras i Bages 50
   Granollers, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   París a 4 mans

   Dos grans pianistes, Jean-Pierre Dupuy i Pilar López-Carrasco, toquen a 4 mans música de compositors francesos, des de l’impressionisme de finals del segle XIX fins als anys 20: una ocasió única per escoltar obres com La Belle Excentrique de Satie, Ma mère l’Oye de Ravel o Six Épigraphes Antiques de Debussy, entre altres. Informació de l'espectacle

   La millor música francesa a quatre mans: Debussy, Ravel, Hahn i Satie.

   CICLE CARLES RIERA

   El músic i pedagog granollerí Carles Riera va ser un gran impulsor de projectes d’implicació social, projectes amb voluntat de servei a la comunitat i potenciadors d’un ensenyament de qualitat. Des de fa més de 10 anys, el Teatre Auditori de Granollers acull el Cicle Carles Riera organitzat per l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera (anteriorment anomenat L’un? L’altre? O tots dos!), amb concerts que homenatgen la seva figura temporada rere temporada. El cicle inclou concerts de música de cambra, de petit format, de totes les èpoques i estils i amb intèrprets locals i internacionals de primer nivell.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near París a 4 mans. Book your stay now!