NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Pedro Páramo - de Juan Rulfo in Barcelona


   • Pedro Páramo - de Juan Rulfo Photo #1
   1 of 1
   December 4, 2020

   Friday   8:00 PM

   Pl. Centre Cultural s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Pedro Páramo - de Juan Rulfo

   Aquesta obra fonamental de la narrativa sud-americana del segle XX, que denuncia la corrupció i l’abús dels oprimits, arriba a l’escenari de la mà de l’aclamat director Mario Gas.

     Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala, un llogarret que ell mateix espremerà i arrasarà fins a transformar-lo en un poble fantasma. Anys després, el seu fill, Juan Preciado, tornarà al poble, on es trobarà amb els fantasmes dels qui hi van viure, per descobrir qui era realment el seu pare. A partir d’uns fets que transcorren en una petita comunitat, aquesta història ens parla de la corrupció, dels mecanismes del poder i de com s’utilitzen arreu del món en benefici propi. En una estructura laberíntica s’alternen les històries del pare, l’home més important i corrupte de Comala, i del seu fill, que arriba a la població ja deserta, amb l’excepció dels esperits que es passegen pels seus carrers.

   Cost: 28.00

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Pedro Páramo - de Juan Rulfo. Book your stay now!