NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Per amor a les Arts in Barcelona


   • Per amor a les Arts Photo #1
   1 of 1
   October 2, 2018 - June 25, 2019

    

   Avinguda De Sarrià, 33
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Per amor a les Arts

   Tercera temporada de Per amor a les Arts: seguim i creixem. A la proposta liderada per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya, la Fundació Joan Miró i el FAD/Museu del Disseny s’afegeixen a L’Auditori, la Fundació Mies Van der Rohe, el Gran Teatre del Liceu, la Institució de les Lletres Catalanes, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya.

   Sumem esforços i creuem programacions amb el cinema com a eina de diàleg amb altres disciplines artístiques. Artistes procedents de la pintura, el teatre, la dansa, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera protagonitzen ficcions i documentals que conjuguen les seves aptituds creatives amb experiències vitals d’abast universal.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Per amor a les Arts. Book your stay now!