Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Pol Omedes 5tet in Barcelona


   • Pol Omedes 5tet Photo #1
   1 of 1
   October 11, 2019

   Friday  10:30 PM

   Ptge. Tete Montoliu s/n
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Pol Omedes 5tet

   Web 15 € - Anticipada i Taquilla 18 €

   The Changes és un col·lectiu de creació musical. La nostra missió és donar veu a una generació d'artistes dedicada a plasmar un present constantment canviant. La tradició del Jazz reflecteix el nostre passat més recent.

   Som una plataforma que pretén visibilitzar i promoure la música actual i les noves aportacions artístiques. Treballem de manera autogestionada, som un segell discogràfic independent i fem de xarxa entre els músics i el públic per facilitar la transmissió artística i la creació cultural.

   Ens donarem a conéixer a La Nova Jazz Cava amb un concert doble on presentarem els nostres primers dos àlbums: Bon Viatge! (Pol Omedes 5tet) i IASPIS  (The Bop Collective); dos projectes sòlids de dos grups que compten amb la presència d'alguns dels músics i improvisadors més destacats del panorama artístic actual. Música original i arranjaments sofisticats que no deixen indiferent a l'espectador.

   www.irenereigmusic.com

   www.polomedes.com

   Cost: 18,00€ (taquilla)

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.