NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   SNARKY PUPPY (CRUÏLLA DE PRIMAVERA) in Barcelona


   • SNARKY PUPPY (CRUÏLLA DE PRIMAVERA) Photo #1
   1 of 1
   March 26, 2020

   Thursday   7:00 PM

   122 Carrer dels Almogàvers
   Barcelona, Spain 08018

   Performers:
   EVENT DETAILS
   SNARKY PUPPY (CRUÏLLA DE PRIMAVERA)

   Dada la situación actual, Snarky Puppy ha tenido que reprogramar toda su gira europea. Entre las fechas afectadas se encuentra su concierto del 26 de marzo en el Cruïlla de Primavera. El concierto queda aplazado y las mismas entradas serán válidas para la nueva fecha que muy pronto anunciaremos. Gracias por tu paciencia.

    

   Snarky Puppy és un dels ensembles de jazz i funk més importants del món. ‘La família’, com ells mateixos s’anomenen, és un combo de 30 músics capitanejats pel gran Michael League, un ‘pare de família’ tan humil com exigent.

   Snarky Puppy és un grup bastant particular. Perquè els seus fans no van al concert per escoltar la seva cançó preferida, sinó per veure quins nous límits musicals són capaços de sobrepassar. És un grup basat en l’experimentació, i això és exactament el que els seus fans esperen d’ells.

   El 26 de març tindrem la sort de rebre’ls a Barcelona, a la Sala Razzmatazz, com a part del Cruïlla de Primavera. Si ja els coneixes, et sentiràs com a casa. I si no, benvingut a la família!

   “Soc molt tossut, per això tinc un grup amb tants músics: és un suïcidi financer!”, diu Michael League en una entrevista amb Rolling Stone. Aquesta obstinació l’ha portat a liderar una de les bandes més ambicioses del món, però també a crear el seu propi segell discogràfic i el seu propi festival, al mateix temps que lidera el seu altre grup Bokanté.

   Gràcies a l’obstinació de League, Snarky Puppy porta 16 anys de carrera2 Grammys i 13 álbums a les seves espatlles, i més de 50 músics han format ja part de la Família.

   Van ser al Festival Cruïlla 2016 presentant Culcha Vulcha i ara arriben al Cruïlla de Primavera 2020 amb el seu darrer àlbum, Immigrance, i amb un gran setlist de cançons atemporals.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.