NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   TALLER D'INICIACIÓ A LA POESIA in El Prat de Llobregat


   • TALLER D'INICIACIÓ A LA POESIA Photo #1
   1 of 1
   November 9, 2019

   Saturday  10:30 AM

   s/n Carrer de la Riera de l'Escorxador
   El Prat de Llobregat, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   TALLER D'INICIACIÓ A LA POESIA

   TALLER D’INICIACIÓ A L’ESCRIPTURA POÈTICA amb LAIA LÓPEZ MANRIQUE, ENRIC CASASSES I JOSEP PEDRALS Si t'interessen els tres dies de taller, hem fet un preu especial de 20€ per les tres sessions, el pots comprar aquí: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-diniciacio-a-la-poesia-3-dies-72233748085 9, 16 i 23 de novembre10:30 A 12:30hBIBLIOTECA CAN SUMARRO 9 de novembre a càrrec de Laia López Manrique, llicenciada en Filosofia i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona. Escriu poesia i relat breu. Ha publicat textos crítics, poemes, relats i microrelats en diversos mitjans, revistes literàries i antologies. 16 de novembre a càrrec d'Enric Casasses, poeta, dramaturg, rapsode i traductor. És segurament el poeta català més influent de la seva generació, autor d'una obra genuïna i transgressora i recuperador de la tradició de la poesia oral. 23 de novembre a càrrec de Josep Pedrals, divulgador de la poesia i conferenciant sobre temes de poètica, prosòdia i oralitat en escoles, instituts i universitats d’arreu del món. També imparteix cursos d’introducció a la poesia i de recitació i escenificació poètica.

   Categories: Neighborhood

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near TALLER D'INICIACIÓ A LA POESIA. Book your stay now!