NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Un dia entre cavalls lliures al Pla de l'Orri in Barcelona


   • Un dia entre cavalls lliures al Pla de l'Orri Photo #1
   1 of 1
   September 15, 2019

   Sunday  10:30 AM

   Pla de l'Orri
   Barcelona, Spain

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Un dia entre cavalls lliures al Pla de l'Orri

   Hora i lloc de trobada:  a les 10:30 a Sant Julià de Cerdanyola (Bar la Marieta) Programa: Presentació de la Fundació Miranda. Passeig fins anar a trobar els cavalls a les pastures, amb explicació del comportament i vida del cavall en el       seu context natural, on podreu conèixer cavalls lliures. Us presentem què és un cavall de veritat, què li agrada i què no, què necesita i què no, relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, com s’organitzen i com es comuniquen. Indicacions: Facilitar el número de telèfon mòbil a la inscripció és imprescindible per poder afegir  a tothom al grup de whatsapp que es munta temporalment, per a la bona gestió de l'activitat.  L'activitat podrà ser cancel·lada si la metereologia no és l'adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites. Tant per una raó o altra, tothom serà avisat amb la màxima antelació possible. La inscripció serà vàlida per un altre dia. En el cas que se sol·liciti la devolució de l'import de la inscripció,  es descomptarà el 10% de la gestió (donat que és el  % de recàrrec que l'aplicatiu cobra per cada inscripció a la Fundació). Dinar: Heu de portar-vos el vostre propi pic-nic, i si voleu, a compartir amb la resta del grup. Hi ha servei de bar eco, amb begudes, cafès i infusions. Allotjament Podeu venir a dormir al Pla de l'Orri.  Preu de Sopar+Dormir+Esmorzar: Adultes_45€/ Criatures menors de 10 anys_30€ Activitat solidària Apuntant-te a aquesta activitat estàs col·laborant a sostenir el projecte i la nostra tasca, la llibertat dels cavalls, la tasca social amb persones i la conservació del mediambient. Política de cancel·lació L'organització es reserva el dret de cancel·lació si no hi ha prou persones apuntades a l'activitat o si  la metereologia no acompanya. En aquest cas, es comunicarà amb prou temps d'antelació, mirant de reagrupar a les persones en una altra data d'activitat, o en cas de no poder ser, es retornarà el preu de la inscripció restant el 10% de despeses de gestió.

   Categories: Fundraising & Charity

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Un dia entre cavalls lliures al Pla de l'Orri. Book your stay now!