NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Barcelona

  Recent Locations

   Visites d'estiu a Sa Galera in Barrio Ca'n Bros


   • Visites d'estiu a Sa Galera Photo #1
   1 of 1
   August 29, 2019

   Thursday  10:00 AM (on various days)

   1 Carrer de Cala Estància
   Barrio Ca'n Bros, Cataluna

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Visites d'estiu a Sa Galera

   [CATALÀ] Tornen les visites guiades a Sa Galera! Sa Galera compta amb més de 4000 anys d’història i que té com a protagonista un temple púnic del segle III aC. Des de l’equip d’Amics de Sa Galera ens complau anunciar que comencen de nou les visites guiades gratuïtes al jaciment de l’illot de Sa Galera, que compta amb més de 4000 anys d’història i que té com a protagonista un temple púnic del segle III aC. Les visites d’enguany tendran lloc cada dijous matí fins el mes d’octubre. Per qüestions, sobretot, d’accessibilitat i de sostenibilitat aquestes visites son molt limitades. Es realitzaran cada dijous matí en dos torns: a les 10 i a les 12 h. En cas de no poder assistir-hi, per favor, avisin a l’equip de sa Galera amb la major antelació possible, sempre superior a 24 hores, si no es perrà el dret a l’abonament de l’entrada. Cal dir que en cas de mala mar s’avisarà 24 h. abans i es canviarà de dia. El trajecte es realitza en barca i l’accessibilitat està condicionada per la barca i la mateixa superfície de l’illot de Sa Galera. Sols son necessàries sabates que es puguin banyar, curiositat i bon humor!! Cordialment! [CASTELLANO] ¡Vuelven las visitas guiadas a Sa Galera! Sa Galera cuenta con más de 4000 años de historia y que tiene como protagonista un templo púnico del siglo III aC. Desde el equipo de Amics de Sa Galera nos complace anunciar que comienzan de nuevo las visitas guiadas al yacimiento del islote de Sa Galera, que cuenta con más de 4000 años de historia y que tiene como protagonista un templo púnico del siglo III aC. Las visitas de este año tendrán lugar cada jueves por la mañana desde el mes de julio hasta el mes de octubre. Por cuestiones, sobre todo, de accesibilidad y de sostenibilidad estas visitas son muy limitadas. Se realizarán cada jueves por la mañana en dos turnos: a las 10 y a las 12 h. En caso de no poder asistir, por favor, avisen al equipo de Sa Galera con la mayor antelación possible, siempre superior a 24 horas, si no se perdería el derecho a la devolución del importe de la entrada. Hay que decir que, en caso de mala mar se avisará 24 horas. antes y se cambiará de día. El trayecto se realiza en barca y la accesibilidad está condicionada por la barca y la misma superficie del islote de Sa Galera. Sólo son necesarios zapatos que se puedan mojar, curiosidad y ¡buen humor! Cordialmente

   Categories: Other & Miscellaneous

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Visites d'estiu a Sa Galera. Book your stay now!